Péntek, 2024-03-29, 0:20:30
Üdvözöllek Vendég

Online filmek

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Vígjáték / Családi » Kecskebűvölők (Nézd online vagy töltsd le)
Kecskebűvölők
dogfishDátum: Hétfő, 2010-10-11, 4:21:26 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Tulajdonos
Üzenetek: 61
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Kecskebűvölők

(színes, szinkronizált amerikai-angol vígjáték, 2009) (16)szereplő(k):

George Clooney (Lyn Cassady)
Ewan McGregor (Bob Wilton)
Jeff Bridges (Bill Django)
Kevin Spacey (Larry Hooper)
Stephen Lang (Dean Hopgood)
Robert Patrick (Todd Nixon)
Waleed Zuaiter (Mahmud Daash)
Stephen Root (Gus Lacey)
Nick Offerman (Scotty Mercer)

Bob Wilton (Ewan McGregor) riporter épp a nagy sztorit keresi, mikor találkozik Lyn Cassady-vel (George Clooney), aki az USA egyik különleges, kísérleti hadseregének katonája. Cassady szerint az új haderő, az "Első Föld Zászlóalj" bevetése során a háborúk teljesen új értelmet nyernek, tagjai ugyanis paranormális képességekkel rendelkező emberek, akik képesek az ellenség gondolataiban olvasni, falakon áthatolni, sőt, a szimpla tekintetükkel meg tudnak ölni akár egy kecskét is. A program szülőatyja, Bill Django (Jeff Bridges) eltűnik, így Cassady útnak indul, hogy felkutassa.
Bár Bobnak sántít a sztori, mégis úgy dönt, hogy elkíséri az útra Cassady-t. A nyomok a látnok Hooper (Kevin Spacey) vezette titkos katonai táborba vezetnek, ahol a riporter hamarosan Django Első Föld Zászlóalja és Hooper saját hadserege kereszttüzében találja magát. Hogy túlélje az elképesztő kalandot, valahogy túl kell járnia a nem mindennapi ellenfelek eszén.

Letöltöm - folyamatban


Segítsd kérlek az oldal működését,kattints a főoldalon és a filmek alatt a hirdetésre.Neked nem kerül semmibe én viszont fenn tudom tartani az oldalt belőle.
 
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Vígjáték / Családi » Kecskebűvölők (Nézd online vagy töltsd le)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: