Csütörtök, 2024-03-28, 10:37:35
Üdvözöllek Vendég

Online filmek

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Vígjáték / Családi » Másnaposok 2
Másnaposok 2
dogfishDátum: Kedd, 2011-06-07, 4:40:22 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Tulajdonos
Üzenetek: 61
Hírnév: 2
Állapot: Offline


színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 100 perc, 2011

Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel - a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek.
Ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu - tanulva az eddigiekből - óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül - hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.



Segítsd kérlek az oldal működését,kattints a főoldalon és a filmek alatt a hirdetésre.Neked nem kerül semmibe én viszont fenn tudom tartani az oldalt belőle.
 
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Vígjáték / Családi » Másnaposok 2
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: