Hétfő, 2020-02-24, 0:00:50
Üdvözöllek Vendég

Online filmek

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Vígjáték / Családi » Pancser Police (Nézd online vagy töltsd le)
Pancser Police
dogfishDátum: Hétfő, 2010-10-11, 4:08:15 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Tulajdonos
Üzenetek: 61
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Pancser Police

(színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 107 perc, 2010) (12)szereplő(k):
Mark Wahlberg (Terry Hoitz nyomozó)
Will Ferrell (Allen Gamble nyomozó)
Samuel L. Jackson (Highsmith)
Dwayne "The Rock" Johnson (Danson)
Eva Mendes (Sheila Gamble)
Lindsay Sloane (Francine)
Michael Keaton (Gene Mauch parancsnok)
Anne Heche (Pamela Boardman)
Steve Coogan (David Ershon)

Sokféle rendőr van: vannak a gyors, kemény zsaruk, akik mindig tudják, mit kell mondani, ha végre szembetalálkoznak a főgonosszal. Persze akadnak olyanok is, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelője legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetően nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit Dansont és Manzettit (Dwayne Johnson és Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők is igazi rendőrök; végre bebizonyíthatják, bennük is ott bujkál valahol az elszánt nagyvárosi cowboy - de sajnos, minden egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelték.

Letöltöm - folyamatban


Segítsd kérlek az oldal működését,kattints a főoldalon és a filmek alatt a hirdetésre.Neked nem kerül semmibe én viszont fenn tudom tartani az oldalt belőle.
 
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Vígjáték / Családi » Pancser Police (Nézd online vagy töltsd le)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: