Hétfő, 2020-02-24, 0:30:57
Üdvözöllek Vendég

Online filmek

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Romantikus vígjáték » Bambanő (Nézd online vagy töltsd le)
Bambanő
dogfishDátum: Kedd, 2010-10-19, 1:44:13 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Tulajdonos
Üzenetek: 61
Hírnév: 2
Állapot: Offline
A bambanő

Lehet, hogy Josie Geller nem tökéletes felnőtt, de kamasznak maga volt a szerencsétlenség. 25 éves, és híres újságíró szeretne lenni. Gimnazista korában meg azért küzdött, hogy legalább viszonylag elviselhető, normális lány legyen. Persze minden siker nélkül. Most pedig előtte a nagy lehetőség. Egyszerre valóra válhat jelenlegi álma, és a múltat is visszacsinálhatja: egy nagy amerikai újságnál ugyanis azt a feladatot kapja, hogy adja ki magát gimnazistának, épüljön be a kábítószerező, tanárokat elcsábító, botrányozó diákok közé, és írjon róluk leleplező cikket. Josie tehát kamasznak álcázza magát, visszatér az iskolapadba. és semmi sem sikerül neki. A gimi nagymenői most sem fogadják be, ő megint reménytelen nyomoroncnak érzi magát, a nagy leleplezés csak nem akar összejönni, és mindennek a tetejébe még az angoltanárába is beleszeret!

Letöltöm - folyamatban


Segítsd kérlek az oldal működését,kattints a főoldalon és a filmek alatt a hirdetésre.Neked nem kerül semmibe én viszont fenn tudom tartani az oldalt belőle.
 
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Romantikus vígjáték » Bambanő (Nézd online vagy töltsd le)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: