Csütörtök, 2024-03-28, 5:27:58
Üdvözöllek Vendég

Online filmek

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Vígjáték / Családi » Adni jó (Nézd online vagy töltsd le)
Adni jó
dogfishDátum: Hétfő, 2010-10-11, 5:03:10 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Tulajdonos
Üzenetek: 61
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Adni jó

90 perces amerikai vígjáték

Szereplők:
Rebecca Hall
Elizabeth Kerey
Elise Ivy
Catherine Keener
Josh Pais
Sarah Steele
Ann Morgan Guilbert
Amanda Peez
Oliver Plaz
Griffin Frazen
Reggie Austin
Scott Cohen
Paul Sparks

Kate (Catherine Keener) és Alex (Oliver Platt) egy New York-i pár, akik egy olyan sikeres üzletet vezetnek, amely régi, klasszikus bútorokra specializálódott. Van egy lányuk is, Abby (Sarah Steele), így lakásuk kezd már egy kissé szűkös lenni hármuknak. Szerencséjükre a szomszéd lakás is az övék, így amint az megüresedik, elhatározzák, hogy kiütik a két ingatlant elválasztó falat, hogy egy sokkal nagyobb lakóhelyhez jussanak.
Azonban Andra (Ann Morgan Guilbert), a bérlőjük egy nehéz természetű idős asszony, aki nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem hajlandó sehová sem elköltözni, így Kate és Alex valószínűleg kénytelenek megvárni, amíg a nénike meghal, mivel kiebrudalni őt eléggé kínos lenne.
Abban reménykedve, hogy előbb-utóbb sikerül megoldani a problémát, Kate barátságot akar kötni Andra-val és őt védő unokájával, Rebecca-val (Rebecca Hall). Ám Andra-nak nem fűződik különösebb érdeke ahhoz, hogy új barátokat szerezzen, ráadásul Rebecca testvére, Mary (Amanda Peet) sem sokkal könnyebb eset. És hogy a harc ne csak egy fronton folyjon, Kate és Alex kénytelenek Abby-vel is a normális kommunikációra törekedni, aki éppen saját énképének felépítésével van elfoglalva.
Nicole Holofcener vígjátékában egy család csupán több helyet szeretne magának, ám kiderül, mennyire nehéz kapcsolatot teremteni a szomszéd famíliával.

Letöltöm - folyamatban


Segítsd kérlek az oldal működését,kattints a főoldalon és a filmek alatt a hirdetésre.Neked nem kerül semmibe én viszont fenn tudom tartani az oldalt belőle.
 
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Vígjáték / Családi » Adni jó (Nézd online vagy töltsd le)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: