Péntek, 2024-03-29, 7:53:26
Üdvözöllek Vendég

Online filmek

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Akció / Kaland » A karate kölyök (Nézd online vagy töltsd le)
A karate kölyök
dogfishDátum: Szombat, 2010-10-16, 11:27:33 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Tulajdonos
Üzenetek: 61
Hírnév: 2
Állapot: Offline
A karate kölyök

A 12 éves Dre Parker (Jaden Smith) Detroitban a legnépszerűbb fiú, aki egyszer csak Kínában találja magát, ahol édesanyja (Taraji P. Henson) új állást kap. Dre számára az egyetlen pozitív élmény, amit az új környezetben talál, bájos osztálytársa, Mei Ying, akibe azonnal beleszeret - és bár az érzés kölcsönös -, a kulturális különbségek nem könnyítik meg a barátságot. Dre emiatt egyből szembe találja magát Chenggel, a környék kung fu sztárjával, aki elsőre csúnyán elbánik vele.Drenek nincs kihez fordulnia, teljesen magára van utalva az idegen országban. Egyedül Han úr (Jackie Chan), a karbantartó áll ki mellette, aki titkon kung fu mester, és aki vállalja, hogy felkészíti a fiút a közelgő kung fu bajnokságra. Itt Dre megmutathatja mire is képes valójában, s rájön, hogy akit le kell győznie az nem más, mint önmaga, és a félelmei.

Letöltöm - folyamatban


Segítsd kérlek az oldal működését,kattints a főoldalon és a filmek alatt a hirdetésre.Neked nem kerül semmibe én viszont fenn tudom tartani az oldalt belőle.
 
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Akció / Kaland » A karate kölyök (Nézd online vagy töltsd le)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: