Csütörtök, 2024-03-28, 12:28:22
Üdvözöllek Vendég

Online filmek

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Romantikus vígjáték » Lagzi randi (Nézd online vagy töltsd le)
Lagzi randi
dogfishDátum: Kedd, 2010-10-19, 1:52:25 | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Tulajdonos
Üzenetek: 61
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Lagzi randi

A pozíció elnyerése néhány követelményhez van kötve: hajlandóság az utazásra, kifinomult érzék a társadalmi érintkezésben, jóképű megjelenés, kellemes modor, éles ész és egy szmoking. Az alkalmas jelöltnek legyen meg a képessége arra, hogy a volt barátokat féltékennyé tegye, hogy mindenki feléje forduljon, ha belép egy szobába, és minden, látó- és hallótávolságon belül lévő nőt azonnal remegő térdű, kábult imádójává tegyen.

Katnek nem lenne a dolog ennyire sürgős, ha nem éppen az elkényeztetett féltestvérének az esküvőjére készülnének, ahol a násznagy éppen Kat rendkívül jóképű ex-barátja lesz. És ami még rosszabb, a pillanatnyilag szingli Katnek New Yorkból Londonba kell utaznia, ahol szörnyen rendellenesen működő családja él. Ez az út túl hosszú, és hálátlan feladat, ha az ember ráadásul még egyedül is van.

Mivel az esküvő közeleg Kat azt teszi, amit bármelyik vállalkozó kedvű, egyedülálló nő tenne az ő helyében - keres egy profit és felbéreli. Ugyan kit érdekel, ha ezzel a megoldással bizony átlép néhány erkölcsi szempontból kétes határvonalat, plusz belekerül szerény hatezer dollárjába, amit saját zsebből kell kipengetni?

Nick - a kibérelt gavallér - segít Kat félnótás családja és faragatlan régi szerelme által teremtett helyzet zavaros vizein hajózni, és mindenkit, akivel csak találkozik, meggyőzni arról, hogy ő és Kat egymásnak vannak teremtve. De mi van akkor, ha az "akció" fergeteges gyorsasággal kezd valami sokkal többé válni, mint amit várt. A szerelmet azonban nem adják könnyen.

Letöltöm - folyamatban


Segítsd kérlek az oldal működését,kattints a főoldalon és a filmek alatt a hirdetésre.Neked nem kerül semmibe én viszont fenn tudom tartani az oldalt belőle.
 
Fórum » Nézz online filmeket és ha tetszik akár le is töltheted » Romantikus vígjáték » Lagzi randi (Nézd online vagy töltsd le)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: